kabijakan privasi

Éféktif ti 10 Méi 2023

umum

"Kabijakan Privasi" ieu ngajelaskeun prakték privasi Inboxlab, Inc., kalebet anak perusahaan sareng afiliasina (saterasna disebut "Inboxlab," "kami," "urang," atanapi "urang"), ngeunaan situs wéb, aplikasi mobile, komunikasi email, sareng ladenan sanés anu urang piboga atanapi kontrol, sareng anu dikaitkeun atanapi dipasang kana Kabijakan Privasi ieu (sacara koléktif disebut "Layanan"), ogé hak sareng pilihan anu sayogi pikeun individu ngeunaan inpormasina. Dina kasus dimana urang ngumpulkeun informasi pribadi pikeun produk atawa jasa husus, urang bisa nyadiakeun individu jeung kawijakan privasi supplemental nu ngatur kumaha urang ngolah informasi nu patali jeung produk atawa jasa maranéhanana.

INFORMASI PRIBADI KAMI KUMPULKEUN:

Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi ti anjeun ngalangkungan Layanan atanapi cara sanés, anu tiasa kalebet:

  • Inpormasi kontak, sapertos nami hareup sareng tukang anjeun, alamat email, alamat surat, sareng nomer telepon.
  • Eusi anu anjeun unggah kana Layanan, sapertos téks, gambar, audio, sareng video, sareng metadata anu aya hubunganana.
  • Inpormasi profil, sapertos nami pangguna, kecap akses, poto, minat, sareng karesep anjeun.
  • Inpormasi pendaptaran, sapertos inpormasi anu aya hubunganana sareng jasa, akun, atanapi acara anu anjeun ngadaptarkeun.
  • Eupan balik atanapi susuratan, sapertos inpormasi anu anjeun bikeun nalika anjeun ngahubungi kami pikeun patarosan, tanggapan, atanapi korespondensi anu sanés.
  • Tanggapan, waleran, sareng input sanésna, sapertos réspon kuis sareng inpormasi sanés anu anjeun bikeun nalika nganggo Layanan.
  • Inpormasi kontes atanapi giveaway, sapertos inpormasi kontak anu anjeun kirimkeun nalika ngalebetkeun gambar hadiah atanapi undian anu kami host atanapi ilubiung.
  • Inpormasi demografi, sapertos kota, kaayaan, nagara, kode pos, sareng umur anjeun.
  • Inpormasi pamakean, sapertos inpormasi ngeunaan kumaha anjeun ngagunakeun Layanan sareng berinteraksi sareng kami, kalebet eusi anu anjeun unggah sareng inpormasi anu disayogikeun nalika nganggo fitur interaktif.
  • Inpormasi pamasaran, sapertos kahoyong komunikasi sareng detil papacangan.
  • Inpormasi pelamar padamelan, sapertos kapercayaan profésional, riwayat pendidikan sareng padamelan, sareng rinci resume atanapi kurikulum vitae sanésna.
  • Inpormasi anu sanés didaptarkeun di dieu, tapi anu bakal kami anggo saluyu sareng Kabijakan Privasi ieu atanapi sakumaha anu diungkabkeun dina waktos ngumpulkeun.

Urang tiasa gaduh halaman pikeun Perusahaan atanapi Jasa urang dina sababaraha platform média sosial sapertos Facebook, LinkedIn, Twitter, Google, YouTube, Instagram, sareng anu sanésna. Interaksi sareng halaman kami dina platform ieu hartosna yén kabijakan privasi panyadia platform manglaku ka interaksi anjeun sareng inpormasi pribadi anu dikumpulkeun, dianggo, sareng diolah. Anjeun atanapi platform tiasa masihan kami inpormasi anu bakal kami rawat saluyu sareng Kabijakan Privasi kami. Nanging, perhatikeun yén kami henteu gaduh kontrol kana prakték privasi platform pihak katilu. Ku alatan éta, kami ajak anjeun marios kawijakan privasi maranéhanana sarta nyaluyukeun setelan privasi anjeun sakumaha diperlukeun pikeun ngajaga informasi pribadi Anjeun.

Upami anjeun milih asup ka Layanan kami ngalangkungan platform pihak katilu atanapi jaringan média sosial, atanapi nyambungkeun akun anjeun dina platform atanapi jaringan pihak katilu kana akun anjeun ngalangkungan Layanan kami, kami tiasa ngumpulkeun inpormasi tina platform atanapi jaringan éta. Inpormasi ieu tiasa kalebet nami pangguna Facebook, ID pangguna, gambar profil, poto panutup, sareng jaringan dimana anjeun kalebet (contona, sakola, tempat kerja). Anjeun ogé tiasa gaduh pilihan pikeun masihan kami inpormasi tambahan ngaliwatan platform atanapi jaringan pihak katilu, sapertos daptar réréncangan atanapi sambungan anjeun sareng alamat email anjeun. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal pilihan privasi anjeun, mangga tingal bagian "Platform pihak katilu atanapi jaringan média sosial" dina bagian "Pilihan anjeun".

Inpormasi anu kami kéngingkeun ti PIHAK KETIGA LAIN:

Kami tiasa nampi inpormasi pribadi ngeunaan anjeun tina sumber pihak katilu. Salaku conto, mitra bisnis tiasa ngabagi inpormasi kontak anjeun ka kami upami anjeun parantos nyatakeun minat kana produk atanapi jasa kami. Salaku tambahan, kami tiasa nampi inpormasi pribadi anjeun ti pihak katilu anu sanés, sapertos mitra pamasaran, panyadia undian, mitra kontes, sumber anu sayogi pikeun umum, sareng panyadia data.

RUJUKAN:

Pamaké Layanan kami tiasa gaduh pilihan pikeun ngarujuk babaturan atanapi kontak anu sanés ka kami. Nanging, salaku pangguna anu tos aya, anjeun ngan ukur tiasa ngalebetkeun rujukan upami anjeun gaduh idin pikeun masihan inpormasi kontak rujukan ka kami supados kami tiasa ngahubungi aranjeunna.

COOKIES JEUNG INFORMASI LAIN DIKUMPULKEUN KU CARA OTOMATIS:

Kami, panyadia ladénan, sareng mitra bisnis urang tiasa otomatis ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun, komputer atanapi alat sélulér anjeun, sareng kagiatan anu lumangsung dina atanapi ngalangkungan Layanan. Inpormasi ieu tiasa kalebet jinis sistem operasi komputer atanapi alat sélulér anjeun sareng nomer vérsi, produsén sareng modél, idéntifikasi alat (sapertos Google Advertising ID atanapi Apple ID for Advertising), jinis browser, résolusi layar, alamat IP, halaman wéb anu anjeun kunjungan sateuacanna. browsing ka ramatloka kami, informasi lokasi kayaning kota, nagara bagian atawa wewengkon géografis, sarta informasi ngeunaan pamakéan Anjeun tur lampah dina Service, kayaning kaca atawa layar nu ditempo, sabaraha lila anjeun spent dina kaca atawa layar, jalur navigasi antara kaca. atanapi layar, inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina halaman atanapi layar, waktos aksés, sareng panjang aksés. Panyadia ladénan sareng mitra bisnis urang tiasa ngumpulkeun jinis inpormasi ieu dina waktosna sareng ngalangkungan situs web pihak katilu sareng aplikasi seluler.

Dina halaman wéb kami, kami ngumpulkeun inpormasi ieu nganggo cookies, panyimpen wéb browser (ogé katelah objék anu disimpen sacara lokal, atanapi "LSOs"), beacon wéb, sareng téknologi anu sami. Surélék urang ogé tiasa ngandung lantera wéb sareng téknologi anu sami. Dina aplikasi sélulér urang, urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ieu sacara langsung atanapi nganggo alat pamekar parangkat lunak pihak katilu ("SDK"). SDK tiasa ngaktifkeun pihak katilu pikeun ngumpulkeun inpormasi langsung ti Layanan kami.

Mangga tingal bagian Cookies sareng Téhnologi Sarupa di handap pikeun inpormasi tambahan.

CARA KAMI MAKE INFORMASI PRIBADI Anjeun:

Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan ieu sareng sakumaha anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi ieu atanapi dina waktos ngumpulkeun:

Pikeun ngoperasikeun jasa:

Kami nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngajalankeun Layanan kami, anu kalebet:

Pikeun pribados pangalaman anjeun sareng nganteurkeun kontén sareng panawaran produk anu dipikaresep ku anjeun

Pikeun ngabales pamundut anjeun pikeun layanan palanggan sareng patarosan sareng eupan balik anu sanés

Pikeun nyayogikeun, ngoperasikeun, sareng ningkatkeun Layanan, kalebet ngokolakeun kontes, promosi, survey, sareng fitur-fitur sanés tina Layanan.

Pikeun ngirim surelek periodik jeung produk jeung jasa lianna

Pikeun nawiskeun pangrojong nurutan sareng bantosan email

Pikeun masihan inpormasi ngeunaan produk sareng jasa urang

Pikeun netepkeun sareng ngajaga profil pangguna anjeun dina Layanan sareng ngalacak titik anu diperoleh tina kuis atanapi kaulinan trivia

Pikeun ngagampangkeun login ka Layanan ngalangkungan idéntitas pihak katilu sareng panyadia manajemén aksés sapertos Facebook atanapi Google

Pikeun ngagampangkeun fitur sosial Layanan, sapertos nyarankeun sambungan sareng pangguna sanés sareng nyayogikeun fungsionalitas obrolan atanapi olahtalatah

Pikeun nampilkeun leaderboards sareng fitur anu sami, kalebet nunjukkeun nami pangguna, skor trivia, sareng pangkat ka pangguna Layanan anu sanés.

Pikeun komunikasi sareng anjeun ngeunaan Jasa, kalebet ngirimkeun pengumuman, apdet, panggeuing kaamanan, sareng dukungan sareng pesen administrasi.

Pikeun komunikasi sareng anjeun ngeunaan acara atanapi kontes dimana anjeun milu

Pikeun ngartos kabutuhan sareng kapentingan anjeun sareng pribados pangalaman anjeun sareng Layanan sareng komunikasi kami

Pikeun nyayogikeun pangrojong sareng pangropéa pikeun Jasa.

Pikeun mintonkeun IKLAN:

Kami pasangan sareng mitra pariwara sareng pihak katilu sanés anu ngumpulkeun inpormasi dina sababaraha saluran, boh online sareng offline, pikeun nampilkeun pariwara dina Layanan kami atanapi di tempat sanés online sareng ngirimkeun iklan anu langkung relevan ka anjeun. Mitra iklan kami nganteurkeun iklan ieu sareng tiasa nargétkeunana dumasar kana panggunaan Layanan kami atanapi kagiatan anjeun di tempat sanés online.

Mitra kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngenalkeun anjeun dina saluran sareng platform anu béda, kalebet komputer sareng alat sélulér, dina waktosna pikeun iklan (kalebet TV anu tiasa dialamatkeun), analitik, atribusi, sareng tujuan ngalaporkeun. Salaku conto, aranjeunna tiasa ngirimkeun iklan ka browser wéb anjeun dumasar kana pameseran anu anjeun lakukeun di toko ritel fisik atanapi ngirim email pamasaran pribadi dumasar kana kunjungan halaman wéb anjeun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal pilihan anjeun ngeunaan iklan, mangga tingal bagian Iklan Online Sasaran di handap.

Pikeun ngirim anjeun pamasaran jeung promosi komunikasi:

Kami tiasa ngirim anjeun komunikasi pamasaran saluyu sareng hukum anu berlaku. Anjeun tiasa milih kaluar tina komunikasi pamasaran sareng promosi kami ku nuturkeun pitunjuk dina bagian Opt-out tina Marketing di handap.

Pikeun Panalungtikan jeung Pamekaran:

Kami nganalisis panggunaan Jasa kami pikeun ningkatkeun aranjeunna, ngembangkeun produk sareng jasa anyar, sareng diajar demografi pangguna sareng panggunaan Jasa.

Pikeun Ngatur RECRUITING sareng PROSES APLIKASI PANGKERJA:

Kami nganggo inpormasi pribadi, kalebet inpormasi anu dikintunkeun dina aplikasi padamelan, pikeun ngatur kagiatan rekrutmen urang, ngolah aplikasi padamelan, ngevaluasi calon padamelan, sareng ngawas statistik rekrutmen.

Pikeun matuh hukum:

Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun upami diperyogikeun atanapi saluyu pikeun matuh hukum anu berlaku, pamundut anu sah, sareng prosés hukum. Ieu tiasa kalebet ngabales sapina atanapi pamundut ti otoritas pamaréntah.

Pikeun minuhan, Nyegah panipuan, jeung Kasalametan:

Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun sareng nyingkabkeun ka penegak hukum, otoritas pamaréntah, sareng pihak swasta sakumaha anu kami yakinkeun atanapi cocog pikeun:

  • Ngajagi hak, privasi, kasalametan atanapi harta urang, anjeun atanapi batur (kalebet ku ngadamel sareng ngabela klaim hukum)
  • Larapkeun sarat sareng kaayaan anu ngatur Layanan
  • Ngajagi, nalungtik, sareng ngahalangan kagiatan curang, ngabahayakeun, teu sah, teu etis, atanapi ilegal
  • Ngajaga kasalametan, kaamanan, sareng integritas Jasa, produk sareng jasa, bisnis, pangkalan data, sareng aset téknologi anu sanés.
  • Audit prosés internal urang pikeun minuhan sarat hukum jeung kontrak jeung kawijakan internal

Kalayan idin anjeun:

Dina sababaraha kasus, urang bisa ménta idin eksplisit Anjeun pikeun ngumpulkeun, ngagunakeun, atawa babagi informasi pribadi Anjeun, kayaning lamun diperlukeun ku hukum.

Pikeun nyieun data anonim, AGGREGATED, ATAWA DE-IDENTIFIED:

Urang bisa nyieun data anonim, aggregated, atawa de-identipikasi tina inpo pribadi anjeun sarta jalma séjén kami ngumpulkeun informasi pribadi ti. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngahapus inpormasi anu ngajantenkeun data anjeun tiasa diidentipikasi sacara pribadi ka anjeun. Urang tiasa nganggo data anonim, agrégat, atanapi de-identified ieu sareng ngabagikeunana ka pihak katilu pikeun tujuan bisnis anu sah, kalebet nganalisa sareng ningkatkeun Layanan sareng promosi bisnis urang.

Cookies jeung téhnologi sarupa:

Kami nganggo "cookies," file téks leutik anu ditransfer situs ka komputer anjeun atanapi alat anu nyambung ka Internét, pikeun ngabantosan kami ngartos kahoyong anjeun dumasar kana kagiatan situs sateuacana atanapi ayeuna. Cookies ngamungkinkeun kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu langkung saé sareng ngumpulkeun data agrégat ngeunaan lalu lintas sareng interaksi situs. Urang ogé ngagunakeun cookies pikeun lagu titik earned tina kuis jeung kaulinan trivia.

Urang ogé tiasa nganggo panyimpen wéb browser atanapi LSO pikeun tujuan anu sami sareng cookies. Beacons wéb, atanapi tag piksel, dianggo pikeun nunjukkeun yén halaman wéb diaksés atanapi eusi anu tangtu ditingali, sering pikeun ngukur kasuksésan kampanye pamasaran atanapi papacangan sareng email urang sareng nyusun statistik ngeunaan pamakean halaman wéb urang. Urang ogé tiasa nganggo kit pamekaran parangkat lunak pihak katilu (SDK) dina aplikasi sélulér urang pikeun sababaraha tujuan, kalebet analitik, integrasi média sosial, nambihan fitur atanapi fungsionalitas, sareng ngagampangkeun pariwara online.

Panyungsi wéb tiasa masihan pilihan pikeun nganonaktipkeun sababaraha jinis cookies dina situs wéb atanapi aplikasi sélulér urang. Tapi, nganonaktipkeun cookies tiasa mangaruhan pungsionalitas sareng fitur situs wéb kami. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara ngalaksanakeun pilihan ngeunaan pamakean paripolah browsing pikeun iklan sasaran, mangga tingal bagian Iklan Online Sasaran di handap.

CARA KAMI NGABAGI INFORMASI PRIBADI Anjeun:

Kami henteu ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu tanpa idin anjeun, kecuali dina kaayaan di handap ieu sareng sakumaha anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi ieu:

Afiliasi. Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka anak perusahaan sareng afiliasi kami pikeun tujuan anu saluyu sareng Kabijakan Privasi ieu.

Panyadia jasa:

Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka perusahaan pihak katilu sareng individu anu nyayogikeun jasa atas nama kami, sapertos dukungan palanggan, hosting, analitik, pangiriman email, pamasaran, sareng jasa manajemén database. Pihak katilu ieu tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun ngan sakumaha anu diarahkeun ku kami sareng saluyu sareng Kabijakan Privasi ieu. Aranjeunna dilarang ngagunakeun atanapi nyingkab inpormasi anjeun pikeun tujuan anu sanés.

Mitra Iklan:

Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka mitra pariwara pihak katilu anu kami damel atanapi ngaktifkeun pikeun ngumpulkeun inpormasi langsung ngalangkungan Layanan kami nganggo cookies sareng téknologi anu sami. Mitra ieu tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina Layanan kami sareng jasa online anu sanés pikeun ngalayanan pariwara anjeun, kalebet iklan dumasar minat, sareng nganggo daptar palanggan anu hashed anu kami bagikeun sareng aranjeunna pikeun ngirim iklan ka pangguna anu sami dina platformna. Salaku conto, urang tiasa damel sareng LiveIntent pikeun ngagampangkeun email

komunikasi sareng fitur sejenna tina Layanan kami:

Anjeun tiasa ningali kawijakan privasi LiveIntent ku ngaklik di dieu. Urang ogé tiasa damel sareng mitra pihak katilu sanés, sapertos Google sareng LiveRamp, pikeun ngirim pariwara. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara Google ngagunakeun data, klik di dieu. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan kumaha LiveRamp ngagunakeun data, klik di dieu.

Sweepstakes sareng Mitra Pemasaran Gabungan:

Kami tiasa ngabagikeun inpormasi pribadi anjeun ka mitra anu sanés pikeun nyayogikeun anjeun eusi sareng fitur-fitur sanés ngalangkungan Layanan kami, sareng mitra sapertos kitu tiasa ngirim bahan promosi anjeun atanapi upami henteu ngahubungi anjeun ngeunaan produk sareng jasa anu aranjeunna tawarkeun. Nalika anjeun milih ngalebetkeun kontes atanapi ngadaptarkeun undian, kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anu anjeun bikeun salaku bagian tina tawaran sareng sponsor anu namina atanapi pihak katilu anu aya hubunganana sareng panawaran sapertos kitu.

Platform Pihak Katilu sareng Jaringan Média Sosial:

Upami anjeun parantos ngaktipkeun fitur atanapi fungsionalitas anu nyambungkeun Layanan kami ka platform pihak katilu atanapi jaringan média sosial (sapertos ku login ka Layanan nganggo akun anjeun sareng pihak katilu, nyayogikeun konci API anjeun atanapi token aksés anu sami pikeun Layanan ka pihak katilu, atawa lamun heunteu ngahubungkeun akun anjeun sareng Layanan ka jasa pihak katilu), kami tiasa nyingkab inpormasi pribadi anu anjeun otorisasi pikeun kami bagikeun. Nanging, kami henteu ngontrol pamakean inpormasi pribadi anjeun ku pihak katilu.

Pamaké séjén tina Layanan sareng Umum:

Kami tiasa nyayogikeun fungsionalitas anu ngamungkinkeun anjeun ngungkabkeun inpormasi pribadi ka pangguna jasa kami atanapi umum. Salaku conto, anjeun tiasa ngajaga profil pangguna kalayan inpormasi ngeunaan diri anjeun atanapi pamakean Layanan anu anjeun tiasa nyayogikeun pikeun pangguna sanés atanapi masarakat. Anjeun ogé tiasa ngalebetkeun kontén kana Jasa, sapertos koméntar, patarosan, carita, ulasan, survey, blog, poto, sareng pidéo, sareng kami bakal ngaidentipikasi anjeun ku nunjukkeun inpormasi sapertos nami anjeun, nami pangguna, cecekelan média sosial, atanapi tautan ka profil pangguna anjeun sareng eusi anu anjeun kirimkeun. Najan kitu, urang teu ngadalikeun kumaha pamaké séjén atawa pihak katilu ngagunakeun sagala informasi pribadi nu disadiakeun pikeun pamaké séjén atawa publik.

Panaséhat profésional:

Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun ka panaséhat profésional, sapertos ahli hukum, bankir, auditor, sareng asuransi, upami diperyogikeun salami jasa profésional anu aranjeunna masihan ka kami.

Patuh, Pencegahan Penipuan, sareng Kasalametan: Urang tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun pikeun patuh, pencegahan panipuan, sareng tujuan kaamanan sapertos anu dijelaskeun di luhur.

Mindahkeun bisnis:

Urang bisa ngajual, mindahkeun, atawa lamun heunteu ngabagikeun sababaraha atawa sakabéh bisnis atawa aset urang, kaasup informasi pribadi Anjeun, patali jeung transaksi bisnis, kayaning a divestasi perusahaan, ngahiji, konsolidasi, akuisisi, joint venture, reorganisasi atawa diobral aset. , atawa dina acara bangkrut atawa disolusi.

Pilihan anjeun

Aksés atanapi Apdet Inpormasi anjeun. Gumantung kana jinis akun anu anjeun daptarkeun, anjeun tiasa ngaksés sareng ngapdet inpo pribadi anu tangtu dina profil akun anjeun ku log in kana akun anjeun. Sababaraha akun tiasa ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun setélan privasi tangtu dina Layanan ngaliwatan preferensi pamaké anjeun.

Milih-kaluar tina komunikasi pamasaran. Anjeun tiasa milih kaluar tina surelek nu patali jeung pamasaran ku nuturkeun parentah nu disadiakeun di handap email, atawa ku ngahubungan kami di [email dijaga]. Nanging, anjeun tiasa teras nampi email anu aya hubunganana sareng jasa sareng email non-marketing sanés.

Cookies & Panyimpenan Wéb Browser. Urang tiasa ngijinkeun panyadia ladénan sareng pihak katilu anu sanés nganggo cookies sareng téknologi anu sami pikeun ngalacak kagiatan browsing anjeun dina Layanan sareng situs web pihak katilu anu sanés dina waktosna. Paling panyungsi ngidinan Anjeun pikeun nolak atawa miceun cookies. Nanging, upami anjeun nganonaktipkeun cookies dina sababaraha Layanan kami, fitur-fitur anu tangtu moal jalanna leres. Salaku conto, nganonaktipkeun cookies tiasa nyegah kami pikeun nyukcruk poin anu anjeun kéngingkeun tina kuis atanapi kaulinan trivia. Nya kitu, setelan panyungsi anjeun bisa ngidinan Anjeun pikeun mupus panyimpenan wéb browser anjeun.

Iklan online sasaran. Sababaraha mitra bisnis anu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kagiatan pangguna dina atanapi ngalangkungan Layanan tiasa ilubiung dina organisasi atanapi program anu nyayogikeun mékanisme milih kaluar pikeun individu ngeunaan pamakean paripolah browsing atanapi panggunaan aplikasi mobile pikeun tujuan iklan anu dituju.

Pamaké tiasa milih teu nampi iklan anu dituju dina situs wéb ngalangkungan anggota Network Advertising Initiative atanapi Digital Advertising Alliance. Pamaké aplikasi sélulér urang tiasa milih kaluar tina nampi iklan anu ditargetkeun dina aplikasi sélulér ngaliwatan anggota Digital Advertising Alliance ku cara masang aplikasi sélulér AppChoices sareng milih karesepna. Nanging, punten perhatikeun yén sababaraha perusahaan anu ngalayanan pariwara paripolah online tiasa waé henteu ilubiung dina mékanisme milih kaluar anu disayogikeun ku organisasi atanapi program di luhur.

Ulah Lacak. Sababaraha panyungsi Internét tiasa ngirim sinyal "Ulah Lacak" ka ladénan online. Nanging, ayeuna urang henteu ngabales sinyal "Ulah Lacak". Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal "Ulah Lacak," mangga buka http://www.allaboutdnt.com.

Milih henteu ngabagi inpormasi pribadi anjeun. Upami kami diwajibkeun ku hukum pikeun ngumpulkeun inpormasi pribadi anjeun atanapi kami peryogi inpormasi pribadi anjeun pikeun nyayogikeun Layanan ka anjeun, sareng anjeun milih henteu masihan inpormasi ieu ka kami, urang panginten henteu tiasa nyayogikeun jasa kami ka anjeun. Kami bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan inpormasi anu anjeun kedah nyayogikeun pikeun nampi Jasa dina waktos ngumpulkeun atanapi ngalangkungan cara anu sanés.

Platform pihak katilu atanapi jaringan média sosial. Upami anjeun milih nyambung ka Layanan ngalangkungan platform pihak katilu atanapi jaringan média sosial, anjeun tiasa ngawates inpormasi anu kami kéngingkeun ti pihak katilu dina waktos anjeun asup ka Layanan nganggo auténtikasi pihak katilu. palayanan. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngontrol setélan anjeun ngalangkungan platform atanapi jasa pihak katilu. Upami anjeun mundur kamampuan kami pikeun ngaksés inpormasi anu tangtu tina platform pihak katilu atanapi jaringan média sosial, pilihan éta moal dilarapkeun kana inpormasi anu kami parantos nampi ti pihak katilu éta.

SITUS LAIN, APLIKASI MOBILE, JEUNG JASA

Jasa tiasa ngandung tumbu ka situs web pihak katilu, aplikasi seluler, produk, atanapi jasa anu sanés. Punten dicatet yén tumbu ieu henteu ngagambarkeun dukungan kami, atanapi hubungan sareng pihak katilu mana waé. Salaku tambahan, eusi kami tiasa diulas dina halaman wéb, aplikasi sélulér, atanapi jasa online anu henteu aya hubunganana sareng kami. Kusabab urang teu gaduh kadali kana situs web pihak katilu, aplikasi seluler, atanapi jasa online, urang teu tiasa nanggung tanggung jawab kana tindakanana. Penting pikeun dicatet yén situs wéb, aplikasi sélulér, sareng jasa sanés tiasa gaduh kawijakan anu béda pikeun ngumpulkeun, ngagunakeun, sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun. Kami ajak anjeun marios sacara saksama kabijakan privasi tina situs wéb, aplikasi seluler, atanapi jasa anu anjeun anggo.

PRAKTEK KAAMANAN

Kami serius pisan pikeun kaamanan inpormasi pribadi anjeun sareng parantos ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran organisasi, téknis, sareng fisik pikeun ngajagi data anjeun. Sanajan usaha urang, hal anu penting pikeun dicatet yén sakabéh internét jeung téhnologi informasi mawa sababaraha resiko alamiah, sarta kami moal bisa ngajamin kaamanan lengkep informasi pribadi Anjeun.

TRANSFER DATA INTERNASIONAL

Markas kami dumasar di Amérika Serikat, sarta kami gawé bareng panyadia ladenan di nagara séjén. Hasilna, inpormasi pribadi anjeun tiasa dialihkeun ka Amérika Serikat atanapi lokasi sanés di luar nagara, propinsi, atanapi nagara anjeun. Penting pikeun dicatet yén undang-undang privasi di lokasi ieu tiasa henteu pelindung sapertos di nagara bagian, propinsi, atanapi nagara anjeun.

barudak

Jasa kami henteu dimaksudkeun pikeun individu di handapeun umur 16, sarta kami henteu knowingly ngumpulkeun informasi pribadi ti saha di handapeun umur 16. Lamun urang jadi sadar yen urang geus inadvertently ngumpulkeun informasi pribadi ti hiji individu di handapeun umur 16, urang bakal nyandak léngkah-léngkah anu wajar pikeun mupus inpormasi pas mungkin. Mun anjeun indungna atawa wali sarta jadi sadar yen anak anjeun geus nyadiakeun kami kalayan informasi pribadi tanpa idin anjeun, mangga ngahubungan kami ngagunakeun informasi disadiakeun di handap, sarta kami bakal nyokot léngkah lumrah pikeun mupus informasi pas mungkin.

PERUBAHAN KEPADA DASAR PRIVASI INI

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih Kabijakan Privasi ieu iraha waé, janten punten pariksa deui. Upami urang ngadamel parobihan material kana Kabijakan Privasi ieu, kami bakal ngabéjaan anjeun ku ngamutahirkeun tanggal Kabijakan Privasi ieu sareng masangkeunana dina halaman wéb atanapi aplikasi mobile kami. Kami ogé tiasa ngabéjaan anjeun ngeunaan parobahan material ku cara sanés anu kami yakin yén kamungkinan nganjang ka anjeun, sapertos ngalangkungan email atanapi saluran komunikasi anu sanés. Anggoan terus-terusan Layanan kami saatos ngeposkeun parobahan naon waé kana Kabijakan Privasi ieu mangrupikeun katampi anjeun kana parobahan éta.

ngahubungan AS

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan Kabijakan Privasi ieu, atanapi upami anjeun hoyong ngalaksanakeun hak anjeun dina Kabijakan Privasi ieu atanapi hukum anu berlaku, mangga ngahubungi kami di [email dijaga] atanapi ku surat pos di alamat ieu:

Kuis Daily 1550 Larimer Street, Suite 431, Denver, CO 80202 Amérika Sarikat

Bagian ieu sacara éksklusif pikeun warga California sareng ngagariskeun kumaha urang ngumpulkeun, padamelan, sareng ngadistribusikaeun Inpormasi Pribadi warga California dina ngajalankeun bisnis urang, kitu ogé hak-hak anu dipibanda ngeunaan éta Inpormasi Pribadi. Dina kontéks bagian ieu, "Inpormasi Pribadi" ngagaduhan hartos anu diturunkeun dina Undang-undang Privasi Konsumen California 2018 ("CCPA"), tapi henteu nutupan data anu teu kalebet dina lingkup CCPA.

Hak privasi anjeun salaku warga California. Salaku warga California, anjeun gaduh hak anu dijelaskeun di handap ngeunaan Inpormasi Pribadi anjeun. Sanajan kitu, hak ieu teu mutlak, sarta dina kaayaan nu tangtu, urang bisa nolak pamundut anjeun sakumaha diijinkeun ku hukum.

Aksés. Salaku nyicingan California, anjeun boga hak pikeun ménta inpo ngeunaan Inpormasi Pribadi nu kami geus dikumpulkeun sarta dipaké dina 12 bulan kaliwat. Ieu ngawengku:

  • Kategori Inpormasi Pribadi anu kami kumpulkeun.
  • Kategori sumber ti mana kami ngumpulkeun Inpormasi Pribadi.
  • Usaha atanapi tujuan komérsial pikeun ngumpulkeun sareng / atanapi ngajual Inpormasi Pribadi.
  • Kategori pihak katilu anu kami bagikeun Inpormasi Pribadi.
  • Naha kami parantos ngungkabkeun Inpormasi Pribadi anjeun pikeun tujuan bisnis, sareng upami kitu, kategori Inpormasi Pribadi anu ditampi ku unggal kategori panarima pihak katilu.
  • Naha kami parantos ngajual Inpormasi Pribadi anjeun, sareng upami kitu, kategori Inpormasi Pribadi anu ditampi ku unggal kategori panampi pihak katilu.
  • Salinan Inpormasi Pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun salami 12 bulan katukang.

Hapusan. Anjeun tiasa nyuhunkeun kami ngahapus Inpormasi Pribadi anu kami kumpulkeun ti anjeun.

Milih-kaluar tina jualan. Upami kami ngajual Inpormasi Pribadi anjeun, anjeun tiasa milih kaluar tina penjualan sapertos kitu. Salajengna, upami anjeun ngarahkeun kami pikeun henteu ngajual Inpormasi Pribadi anjeun, kami bakal nganggap yén éta mangrupikeun pamundut numutkeun hukum "Shine the Light" California pikeun ngeureunkeun ngabagi inpormasi pribadi anjeun anu katutupan ku hukum éta ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran langsung.

Milih-in. Upami urang terang yén anjeun umurna langkung ngora ti 16 taun, kami bakal nyuhunkeun idin anjeun (atanapi upami anjeun langkung ngora ti 13 taun, idin kolot atanapi wali anjeun) pikeun ngajual Inpormasi Pribadi anjeun sateuacan kami ngalakukeunana.

Nondiskriminasi. Anjeun gaduh hak pikeun ngalaksanakeun hak-hak anu disebatkeun di luhur tanpa ngalaman diskriminasi. Ieu ngandung harti yén urang teu bisa sacara hukum naékkeun harga Service urang atawa ngurangan kualitas na lamun anjeun milih ngagunakeun hak anjeun.

Pikeun ngalaksanakeun hak privasi anjeun, anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:

Aksés sareng Hapusan:Anjeun tiasa nyuhunkeun aksés sareng ngahapus Inpormasi Pribadi anjeun ku ngadatangan https://www.quizdict.com/ccpa . Punten lebetkeun "Permintaan Konsumén CCPA" dina baris judul email anjeun.

Milih-Kaluar tina Penjualan: Upami anjeun henteu hoyong Inpormasi Pribadi anjeun dijual, anjeun tiasa milih kaluar ku ngaklik tautan "Ulah Ngajual Inpormasi Pribadi Abdi". Anjeun tiasa ngalaksanakeun opt-out ieu ku toggling tombol di gigireun "Penjualan Data Pribadi" sareng ngaklik tombol "Konfirmasi Pilihan Kuring" di handapeun layar opt-out.

Punten perhatikeun yén kami kedah pariksa idéntitas anjeun sateuacan ngolah pamundut anjeun, anu panginten anjeun kedah masihan inpormasi tambahan. Kami bakal ngabales pamundut anjeun dina jangka waktu anu diperyogikeun ku hukum.

Kami ngagaduhan hak pikeun pariksa karésidénan California anjeun pikeun ngolah pamundut anjeun sareng kedah mastikeun idéntitas anjeun pikeun ngolah pamundut anjeun pikeun ngalaksanakeun hak aksés atanapi ngahapus anjeun. Ieu mangrupikeun ukuran kaamanan anu dipikabutuh pikeun mastikeun yén kami henteu nyingkab inpormasi ka jalma anu henteu sah. Luyu sareng hukum California, anjeun tiasa nunjuk agén otorisasi pikeun ngadamel pamundut atas nama anjeun. Upami anjeun milih pikeun ngalakukeunana, urang tiasa meryogikeun idéntifikasi ti anu nyuhunkeun sareng agén anu diidinan, ogé inpormasi anu sanés anu dipikabutuh pikeun pariksa pamundut anjeun, kalebet idin anu sah pikeun agén anu diidinan pikeun tindakan atas nama anjeun. Upami kami henteu nampi inpormasi anu cekap pikeun ngartos sareng ngabales pamundut anjeun, urang tiasa henteu tiasa ngolah éta.

Kami moal ngecas biaya pikeun ngaksés Inpormasi Pribadi anjeun atanapi ngalaksanakeun hak anjeun anu sanés. Sanajan kitu, lamun pamundut anjeun jelas unfounded, repetitive, atawa kaleuleuwihan, urang bisa ngecas fee lumrah atawa nolak sasuai jeung pamundut anjeun.

Urang Tujuan pikeun ngabales sagala requests sah dina 45 poé sanggeus narima éta. Dina sababaraha kasus, upami pamundut anjeun sabagian rumit atanapi upami anjeun parantos ngalebetkeun sababaraha pamundut, peryogi langkung lami ti 45 dinten kanggo ngaréspon. Upami ieu masalahna, kami bakal ngabéjaan anjeun sareng tetep anjeun terang ngeunaan status pamundut anjeun.

Bagan di handap ieu nyayogikeun kasimpulan prakték koleksi, pamakean, sareng ngabagi kami ngeunaan Inpormasi Pribadi, dikategorikeun dumasar kana CCPA. Inpormasi ieu pakait sareng 12 bulan sateuacan tanggal Kabijakan Privasi ieu efektif. Kategori dina bagan pakait sareng kategori anu ditetepkeun dina bagian umum Kabijakan Privasi ieu.

Bagan di handap ieu nyayogikeun kasimpulan inpormasi pribadi (PI) anu kami kumpulkeun, sakumaha anu didefinisikeun dina CCPA, sareng ngajelaskeun prakték kami salami 12 bulan sateuacan tanggal efektifna Kabijakan Privasi ieu:

Kategori Inpormasi Pribadi (PI) PI Urang Kumpulkeun
Pengenal Inpormasi kontak, eusi anjeun, inpormasi profil, inpormasi pendaptaran, tanggapan atanapi korespondensi, inpormasi kontes atanapi giveaway, inpormasi pamakean, inpormasi pamasaran, data platform média sosial, inpormasi rujukan
Émbaran komérsial Inpormasi pendaptaran, kontes atanapi inpormasi giveaway, inpormasi pamakean, inpormasi pamasaran
Identifiers online Inpormasi panggunaan, inpormasi pamasaran, data platform média sosial, data alat, data kagiatan online sareng inpormasi sanésna anu dikumpulkeun ku cara otomatis.
Internét atanapi Inpormasi Jaringan Data alat, data kagiatan online sareng inpormasi sanésna dikumpulkeun ku cara otomatis
Inferensi Bisa diturunkeun tina: réspon anjeun, inpormasi kontes atanapi giveaway, inpormasi demografi, inpormasi pamakean, inpormasi pamasaran, data alat, data kagiatan online sareng inpormasi sanésna anu dikumpulkeun ku cara otomatis.
Émbaran profésional atanapi Pakasaban réspon anjeun
Ciri Klasifikasi Ditangtayungan Tanggapan anjeun, inpormasi demografi, ogé tiasa diungkabkeun dina inpormasi anu kami kumpulkeun, sapertos inpormasi profil atanapi kontén anjeun
Émbaran Atikan réspon anjeun
Émbaran indrawi Eusi anu anjeun pilih pikeun unggah ka Jasa

Upami anjeun milarian inpormasi ngeunaan sumber, tujuan, sareng pihak katilu anu kami bagikeun Inpormasi Pribadi anjeun, mangga tingal bagian anu judulna "Inpormasi Pribadi anu Kami Kumpulkeun," "Kumaha Urang Ngagunakeun Inpormasi Pribadi anjeun," sareng "Kumaha Urang Bagikeun. Inpormasi Pribadi anjeun," masing-masing. Kami tiasa ngabagi sababaraha kategori Inpormasi Pribadi, anu digariskeun dina tabel di luhur, sareng perusahaan anu ngabantosan kami dina pamasaran atanapi pariwara ka anjeun, sapertos Mitra Iklan, Sweepstakes sareng Mitra Pemasaran Gabungan, Platform Pihak Katilu, sareng Jaringan Media Sosial. . Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal prakték babagi data kami, mangga tingali bagian anu sasuai dina Kabijakan Privasi ieu. Catet yén sababaraha Inpormasi Pribadi anu kami bagikeun sareng éntitas ieu tiasa dianggap "jualan" dina hukum California.

Kategori inpormasi pribadi di handap ieu tiasa dikumpulkeun ku kami:

  • Pengenal
  • Inpormasi komérsial
  • Identifiers online
  • Internét atanapi inpormasi jaringan
  • Inferensi
  • Inpormasi sanés anu anjeun bikeun ka kami, kalebet inpormasi anu kalebet dina réspon anjeun atanapi inpormasi demografi.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan kategori inpormasi pribadi ieu, mangga tingal tabel di luhur sareng bagian "Inpormasi Pribadi anu Kami Kumpulkeun" dina Kabijakan Privasi kami.