Misi kami nyaéta ngajantenkeun hirup senang.

Héy, anjeun kantos ngadéngé Quizdict? Éta situs wéb anu luar biasa anu ngagaduhan sagala rupa kuis pikeun ngahibur anjeun sareng otak anjeun ngageter. Aranjeunna ngagaduhan sadayana tina trivia anu gampang-gampang dugi ka kuis kapribadian anu ngabantosan anjeun mendakan langkung seueur ngeunaan diri anjeun. Quizdict estu gampang ngagunakeun - kabeh kudu maneh mun geus ngaluncat kana ramatloka maranéhanana, nyokot kuis nu nyekel panon anjeun, tur mimitian maén.

 

Naha anjeun resep sajarah atanapi fanatik pilem, Quizdict ngagaduhan hal pikeun anjeun. Éta sampurna pikeun nalika anjeun bosen atanapi ngan ukur hoyong pareum sareng gaduh sakedik senang. Anjeun tiasa nyandak kuis dina rupa-rupa jejer, komo tangtangan babaturan anjeun pikeun nempo saha weruh leuwih. Bagian pangalusna? Éta sadayana gratis! Janten naha henteu masihan deui sareng ningali naon anu anjeun tiasa diajar? Saha anu terang, anjeun ngan ukur kaget diri anjeun ku sabaraha anjeun terang (atanapi sakedik anjeun panginten anjeun terang)!